Min historie


Jeg har altid reddet og sad på en hest før jeg kunne gå (tak mor). Jeg fik min første hest som 7-årig og var hende der altid ville lege hest i folkeskolen. Desværre var min familie splittet, som det tit er tilfældet, og jeg elskede hestene fordi de var en flugt. De stillede ikke urimelige spørgsmål. De forstod.


Første gang jeg flyttede hjemmefra rejste jeg til Island for at ride islandske heste. Der lærte jeg meget. I Danmark har jeg som voksen læst til fysioterapeut, men stoppede langt inde i uddannelsen og set i bagkundskabens klare lys skulle jeg have holdt på studiet tidligere. Men det har givet en grundviden om din anatomi og fysiologi jeg nødigt ville undvære som healer. Alting er langt hen af vejen faldet i hak.


Nu er jeg begyndt at være "helt nede i maven glad" når jeg f. eks går tur. Det føles SÅ befriende at give slip og være hestehealer.

Det er først nu hvor jeg trivedes som voksen og virkelig healer at jeg er i flow i sadlen. Og jeg bliver stadig nervøs, fordi hesten er mit meget klare spejl. I den er min indre harmoni, der somme tider kommer ud af balance. Jeg har stadig en voldsom rideulykke der sidder i mig. Kunsten er at trække vejret og give plads til at give slip.


Jeg ved ikke hvorfor healing virker for nogen. Som tidligere fysioterapeut studerende har jeg interesseret mig meget for evidensbaseret træning. Men der er et sted hvor videnskab og spiritualitet overlapper som vi mennesker ikke har fundet endnu. Og det er helt okay. 

Kommende kurser og seminarer

Jeg håber på at kunne lære hestekommunikation fra mig. Da jeg stadig ikke ved hvordan mit forløb skal sammensættes vil jeg opfordre dig til at vendne tilbage. Da jeg selv er ved at skubbe liv i mit kærlighedsbarn, i form af min virksomhed, skal jeg selv knække koden til at kunne give din hest det kærligste skub videre.

Min lærings vision

Som ryttere og mennesker er det altafgørende at vi forstår hesten er vores spejl. Det har været en dyrkøbt viden og konklusion at komme frem til selv.

Du behøver ikke gå vejen alene. Der vil altid være bump på vejen og en læring i dem. Til trods for min stærke intuition tog det halvandet år at hænge mit reiki certifikat på væggen. Jeg ønsker for dig at tingene kommer lidt hurtigere. Selvfølgelig forventer jeg at dyrlægen først og fremmest er indeover din hest og jeg vil fungere som supplerende feedback hvis den har smerter.