Ydelser

Men Nicoline.. hvad kan du egentligt hjælpe mig med?


-Stress hos hesten (vævning, traume fra tidligere ejer, specifikke situationer du kommer nærmere ind på) 

- Konkrete blokeringer

- DIN ridetilstand, dine spændinger og dine ridefølelser

- Konkret problemstilling, f. eks nervøs turhest, trailerproblemer, tidligere sygdom.. 


Mit gæt er, at de følelser du i forvejen render rundt med, kommer 1000 gange til udtryk på hesteryg eller i stalden. Jeg kender det selv.


Jeg forventer selvfølgelig din hest er færdigbehandlet hos dyrlægen eller at denne fortsat er med ind over! 

Personlig healing og rådgivning af hele ekvipagen

Healing af din hest

Her kigger vi på din hest i fællesskab. Jeg vil starte "samtalen" med din hest mens du er ved dens side. Sammen lærer vi hvad han/hun har at fortælle dig. Dette kan være i stalden, med en gåtur eller du rider og jeg følger med ved siden af. Da det er jer det handler om, er det jer som sætter tempoet. Der er ingen tidsbegrænsing på besøget.

Healing af dig

Det er vigtigt at se på hele billedet og derfor tilbyder jeg ikke kun healing af din hest. Du følger med i makkerskabet. En af sessioerne er kun tildelt dig, uden hest, i dit hjem. Hestene er vores klare spejl og sandsynligvis giver du hesten et signal du ikke selv er klar over. Jeg gør det samme i min træning og det er helt normalt, men uhensigtsmæssigt.

Priser

Mine ydelser sælges som en pakke med 3 reiki behandlinger. En til din hest, en til dig og en som vi vælger i fællesskab.

Min pakke med tre behandlinger koster 4000 kroner.


PS: Da heste er bestemte dyr sker det at hesten ikke har noget at fortælle mig. I dette tilfælde får du et ekstra besøg og vi aftaler en anden dag. 

Sådan foregår det:


Jeg kommer ud allerede når hesten hentes fra fold. Vi præsenterer os for hinanden. Du sadler hesten som du plejer og rider som vanligt. Undervejs vil jeg stille en masse spørgsmål. 


Vi ser hvor undervisningen tager os hen. Det vil være konkrete råd til holdning, øvelser og alt andet ekvipagen mangler. 


Der er ingen tidsbegrænsing. Det skal give mening for os alle tre. Jeg kører når hesten er sadlet af og vi har afsluttet samtalen. 


Hvis du vil sender jeg gerne en lydfil med mine observationer efterfølgende.

Intuitiv undervisning og ridning

Undervisning af din hest

Kropsprog er energi. Hestens energi vil ofte være utroligt nem at spotte hvis du ved hvad du skal se efter. De redskaber/signaler hesten har sendt vil jeg gerne give dig. Samtidig vil jeg helt lavpraktisk rette på tøjlen, schenklen og andet der gør hesten f. eks ikke vil bøje sig eller hvad jeres problematik er.


Hvilke følelser har I, når I rider? Vil du gerne have en mere kærlig forbindelse? Det er her vi tre kan skabe magi.

Undervisning til dig

Hvordan lærer du at lytte til hesten under ridning? Vi skal sørge for at egoet ikke fylder, men at vi rider med hjertet, Passer dit udstyr? Har du en lækker hjelm du elsker at tage på? Alle de små ting som gør ridningen er i flow, dét fortjener du at finde! Hesten vil sandsynligvis SÅ gerne bare ses og høres af dig. Elsk din hest.


Vi rider ud, er i ridehus, tester bid.. hvad end du føler er vigtigt. 

Prisen for undervisning er 5500 kr for fem gange. Jeg er til rådighed mellem lektionerne via telefon, sms eller mail!